IPImen ، Firewall ، NGFirewall-UTM، آیپی ایمن، فایروال ایرانی ، فایروال بومی، یوتی ام بومی، یوتی ام ایرانی، فایروال نسل بعدی ایرانی، فایروال نسل بعدی بومی

چگونه وب سایت وردپرس را از حملات سایبری ایمن کنیم؟

اخبار داغ فناوری اطلاعات و امنیت شبکه

takian.ir how to secure your wordpress website
وردپرس یک CMS (سیستم مدیریت محتوا) پرکاربرد است که بخش قابل توجهی از وب سایت‌های موجود را شامل می‌شود. متأسفانه، این مسأله مجرمان سایبری را نیز جذب می‌کند که از نقایص امنیتی این پلتفرم سواستفاده کنند.

این بدان معنا نیست که مکانیسم امنیتی وردپرس بی‌اثر است. همچنین ممکن است به دلیل عدم وجود اقدامات امنیتی از جانب کاربران مانند افزونه‌های قدیمی یا آلوده به بدافزار، مشکلات امنیتی رخ دهد. بنابراین، انجام اقدامات امنیتی قبل از اینکه وب سایت وردپرس شما هدف یک حمله مخرب قرار گیرد بسیار مهم است.

اگرچه می‌توانید هنگام انتقال فایل‌ها با درک مقایسه TCP در مقابل UDP و انتخاب بهترین مورد برای امنیت وب، امنیت شبکه را حفظ کنید، برخی جزئیات ارزشمند و در عین حال کوچک ممکن است به شما در حفظ امنیت وب‌سایتتان در درازمدت کمک قابل توجهی کند.

اهمیت امنیت وب سایت وردپرس چیست؟
یک سایت وردپرس هک شده می‌تواند به میزان قابل توجهی به درآمد و اعتبار شرکت شما آسیب برساند. مجرمان سایبری می‌توانند به گذرواژه‌ها و اطلاعات کاربر دسترسی داشته باشند و حتی از سایت برای انتشار بدافزار یا جمع‌آوری اطلاعات کاربری و اطلاعات کارت بانکی استفاده کنند. بنابراین، ارائه یک پلت فرم امن برای کاربران و بازدیدکنندگان وب سایت شما امری ضروری است.

همچنین، حفظ یک وب سایت سطح بالا مستلزم حفظ ایمنی وب سایت وردپرس شما است. امنیت وب سایت تأثیر مستقیمی بر دیده شدن در موتور‌های جستجو دارد. و ساده‌ترین استراتژی برای بهبود رتبه‌بندی جستجو، بهبود امنیت است. بنابراین، اهمیت امنیت وب سایت وردپرس را نمی‌توان به هیچ وجه انکار کرد.

آیا وردپرس یک پلتفرم امن است؟
اگر این سؤال همیشه در ذهن شما خطور می‌کند، شما تنها نیستید زیرا یکی از سؤالات متداول است. و پاسخ به این سؤال این است که "بله، ایمن است"، اما تا زمانی که تمام اقدامات احتیاطی امنیتی لازم را جدی بگیرید، تا حد زیادی ایمن است.

از نام کاربری "Admin" اجتناب کنید
افشای نام کاربری ممکن است به نظر مضر و خطرناک نباشد. با این حال، ممکن است یک واکنش زنجیره‌ای از نقص‌های امنیتی ایجاد کند که می‌تواند منجر به سرقت هویت حساب، هایجکینگ و یا آسیب مالی شود.

اگر مدیر سایت را به‌عنوان ادمین نام‌گذاری کرده‌اید، توصیه می‌شود آن را تغییر دهید زیرا مجرمان سایبری در بهره‌برداری از پلتفرم‌های با تنظیمات پیش‌فرض خوب هستند. آن‌ها می‌دانند که "ادمین" اغلب به عنوان یک حساب مدیر استفاده می‌شود. آن‌ها ممکن است از آن نام کاربری در یک حمله «بی رحمانه» سواستفاده کنند. از نام کاربری "Admin" اجتناب کنید و وب سایت وردپرس خود را از چنین حملاتی نجات دهید.

وردپرس باید به طور مرتب به روز شود
وردپرس برای افزایش امنیت و سرعت بروزرسانی‌های نرم‌افزاری را به طور مرتب منتشر می‌کند. این ارتقاء همچنین به محافظت از سایت شما در برابر حملات سایبری کمک می‌کند. ساده‌ترین روش برای بهبود امنیت وب سایت وردپرس خود، بروزرسانی نسخه وردپرس است.

برای اینکه ببینید آیا به آخرین نسخه وردپرس مجهز هستید، به داشبورد بروید، سپس روی Updates کلیک کنید.

در تاریخ انتشار برای ارتقا‌های جدید به روز باشید تا تضمین کنید که سایت شما نسخه قدیمی وردپرس را اجرا نمی‌کند. علاوه بر این، سعی کنید افزونه‌ها و تم‌های سایت وردپرس خود را به روز کنید. افزونه‌ها و تم‌های قدیمی‌تر ممکن است باعث تداخل با نرم‌افزار به‌روزرسانی‌شده وردپرس شوند که منجر به مشکلات و آسیب‌پذیری‌های امنیتی شود.

تعداد دفعات ورود را محدود کنید
مجرمان سایبری ممکن است سعی کنند رمز عبور مدیریت شما را از طریق یک حمله brute force حدس بزنند یا از اعتبارنامه‌های لو رفته برای ورود به سایت استفاده کنند. می‌توانید با محدود کردن تعداد دفعاتی که می‌توانند وارد سیستم شوند، شانس موفق شدن آن‌ها را کاهش دهید. در نتیجه، اگر شخصی به طور مداوم رمز عبور نادرست را وارد کند، بسته به گزینه‌هایی که انتخاب می‌کنید ساعت‌ها، ماه‌ها یا حتی سال‌ها مسدود خواهد شد.

بنابراین، Limit Login Attempts افزونه‌ای است که می‌توانید برای ایمن‌سازی وب‌سایت خود از آن استفاده کنید. این کار به شما امکان می‌دهد تعداد دفعات رمز‌های عبور اشتباه را تنظیم کنید که ممکن است قبل از قفل شدن آدرس IP شخصی که رمز عبور اشتباه را وارد کرده است.

همه Hotlinkingها باید غیرفعال شود
به جای دانلود فایل، آن را در سرور قرار داده و یک آدرس دهی دقیق ارائه دهید. Hotlinking یا Inline linking تکنیکی برای پیوند دادن به فایلی است که در سایت دیگری ذخیره شده است. این امر بیشتر برای تصاویر استفاده می‌شود، اما ممکن است برای فیلم‌ها، فایل‌های موسیقی، انیمیشن‌های فلش و سایر محتوای دیجیتال نیز استفاده شود.

اگر می‌خواهید وب‌سایت وردپرس خود را ایمن نگه دارید، Hotlinking باید غیرفعال شود. در غیر این صورت، زمان بارگذاری کندتر، احتمال هزینه‌های بیشتر سرور و افزایش خطر هک شدن را مشاهده خواهید کرد.

اگرچه چندین روش منوآل برای جلوگیری از هات لینک وجود دارد، ساده‌ترین راه حل استفاده از افزونه امنیتی وردپرس است. برای مثال، افزونه All-in-One WP Security and Firewall دارای راه حل‌های داخلی برای جلوگیری از همه نوع هات‌لینکینگ است.

از احراز هویت دو مرحله‌ای استفاده کنید
احراز هویت دو مرحله‌ای که اغلب به عنوان 2FA، احراز هویت دو عاملی یا تأیید دو مرحله‌ای شناخته می‌شود، یک روش امنیتی است که در آن کاربران هویت خود را با استفاده از دو عامل احراز هویت مستقل تأیید می‌کنند. این گام هوشمندانه دیگری است که باید در استراتژی‌های امنیتی خود بگنجانید.

احراز هویت می‌تواند یک رمز عبور معمولی و به دنبال آن یک سؤال امنیتی، ترکیبی از حروف، یک کد پنهان یا برنامه Google Authenticator باشد که یک کد مخفی را به تلفن شما تحویل می‌دهد. شخصی که گوشی شما را در اختیار دارد ممکن است وارد وب سایت شما شود. از این حرکت برای محافظت از اعتبار کاربر و اطلاعاتی که به آن‌ها دسترسی دارند، استفاده می‌شود.

نتیجه‌گیری
عاملان مخرب به طور مداوم راه‌های جدیدی را برای استفاده از حضور آنلاین یک شرکت علیه خود ارائه می‌کنند، در حالی که متخصصان امنیت سایبری همیشه راه‌های جدیدی برای مقاومت در برابر آن‌ها ارائه می‌کنند.

این چرخه بی‌پایان امنیت سایبری است و همه ما در مرکز آن گرفتار شده‌ایم. سایت وردپرس شما در مورد آماج حملات سایبری مانند هر وب سایت دیگری در اینترنت است. با این حال، با رعایت نکات و راهکار‌های توصیه شده فوق، می‌توانید وب سایت وردپرس خود را در برابر مجرمان سایبری ایمن کنید یا حداقل خطر حمله را کاهش دهید.

برچسب ها: افزونه امنیتی, هات‌لینکینگ, All-in-One WP Security and Firewall, Inline linking, Hotlinking, Limit Login Attempts, Content Management System, سیستم مدیریت محتوا, Google Authenticator, UDP, Admin, Website, وب سایت, احراز هویت دو مرحله‌ای, پلتفرم, TCP, وردپرس, افزونه, WordPress, Plugin, ادمین, Administrator, cybersecurity, Hack, malware, 2FA, CMS, Cyber Security, بدافزار, امنیت سایبری, Cyber Attacks, حمله سایبری

چاپ ایمیل